logó Kispesti Vass Lajos Általános Iskola

Díjkedvezmények érvényesítése


Étkezési díjkedvezmények érvényesítése

Tisztelt Szülők!

Az étkezési díj kedvezmények érvényesítéséhez minden tanévben be kell nyújtani a nyilatkozatokat. Mivel 2022. augusztus elsejétől online bankkártyával vagy utalással be tudnak fizetni szeptember hónapra, ezért kérjük, hogy a kedvezmények igénybevételéhez a nyilatkozatokat előzetesen nyújtsák be. Amennyiben ezt nem teszik meg, nem fogja a rendszer engedni a befizetést!

2022. június 15-ig 2022. szeptember 1-i dátummal a területi koordinátorok e-mail címere küldjék el a nyilatkozatokat.

A nyilatkozatot letölthetik a Lakoma program kezdőlapjáról, ahol minden egyéb információt megtalálnak a befizetéssel és a kedvezményekkel kapcsolatban:
lakoma.mexxa.hu/lakoma/indexsz.html
Kérjük továbbá amennyiben készpénzben fizetnek be első alkalommal az intézményben, az adatkezelési nyilatkozatot 2022. szeptember 1-i dátummal, aláírva hozzák magukkal és az ebédbefizetés helyszínén adják le. Az adatkezelési nyilatkozatot a fenti linken találják.

Kedvezményekről további tájékoztatást az alábbi linken olvashatnak:
csalad.hu/tamogatasok/etkezesi-dijkedvezmeny

Az online felület használatához szükséges regisztrációs kódot a területi koordinátoroktól kérhetik el. Új tanulók esetében a regisztrációs kódot csak a gyermek adatainak Lakoma programba történő rögzítése után tudjuk generálni. Az adatrögzítés folyamatban van.

Az iskolai területi koordinátorok elérhetőségei:
Ladányi Gyula (Kispesti Vass Lajos Ált. Isk.): ladanyigyula@gesz.kispest.hu:

Szerző: Webmester

Módosítva: 2022-05-12 10:38:17

Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.